HTML

2012.06.21. 00:30 deb.

Fruska

Egyrészt dögmeleg van, de én gyűlölöm a dögmeleget, másrészt olyan arcok vannak a frissiben reaktivált társkeresőn, hogy belehalok.

Arcok, amik elé mintha görbe tükröt tettek volna. Nem akarok első blikkre ítélni, de pörgetem a képeket, és kész esettanulmány az egész. Sötétített fotók pólós hátakról. Vagy rozoga Trabantokról. Szerettetek már bele sáros szélvédőbe? Most őszintén. Kreatív felhasználónevek, mint megtorló vagy vödör02. Mit akar megtorolni eme szép, romantikus lélek? A férfinépen esett évezredes sérelmet? Lenne inkább megtörlő. Azt még megérteném. Vödörből pedig volt egyes is? És a külső.. Mindenki "sportos alkatú", persze a megfelelő félmeztelen képpel. Izmosak a retinák a sok távolbanézéstől.

Elveszett lelkek gyűjtőhelye ez. A statisztika azt mutatja, hogy fatörzsnyakú izomtiborok, illetve szoláriumbarna nyeszlett Ronaldo-utánzatok szívét dobogtatom meg. Sokak látnak még szerény személyemben potenciális kitartott szeretőt, ambivalens naivát, és "anyagilag is tudlak támogatni, ha neked megfelel". De ez legalább még szolid. Ellentétben a "szia százezerért mire lennél hajlandó üdv" levélkével. Remélem, ismernek annyira, hogy sejtik, válaszoltam rá. Nem is akármit.

4 komment


süti beállítások módosítása