HTML

2012.02.29. 23:36 deb.

Gusztustalan poszt

Most kell kilépni!

.

No, ha mégse, akkor ezúton szeretném szíves figyelmüket felhívni a percenkénti kézmosásra, szkafanderben való vásárlásra és a csirkehús domesztoszba áztatására, mert ez így szar. Higgyék el.

Elkaptam valamit. Múlt időben írva, hátha gyorsabban elmúlik: Alig ettem, de az sem maradt meg bennem, fél órákat töltöttem a mosdóban csücsülve, 10 percnél többet nem bírtam ki állva, egész nap nyöszörögve a lavórt szorongattam, és tegnap este kétszer összezakóztam. Eddig az életben soha. Még jó, hogy a Kedvesemberek összekapartak, de komolyan fontolgattuk, hogy be kéne menni a kórházba infúzióért, mert kiszáradok.

Elég szánalmas, amikor ketten segítenek kimászni a kádból, aztán felöltözni, mert olyan szinten nem vagy magadnál. Amikor tiszta kék-zöld vagy másnap, mert akármilyen elegánsan csúsztál össze, azért csak lefejelted a szekrény sarkát, meg ráestél az esernyőtartóra. Amikor egész nap egy almát meg pár kekszet ettél, de még az sem marad a helyén, egyébiránt a sima kifli szagától is undorodsz. Amikor vért hánysz. Szóval légyszi, vigyázzatok magatokra!

5 komment


süti beállítások módosítása