HTML

deb.

A paradoxon én vagyok. Mellesleg magam legjobb barátja is.

2012.05.06. 23:54 deb.

Miért?

Nem tudom, mi vesz rá valakit, hogy vasárnap éjjel 50 perces modern komolyzenét hallgasson, miközben szuprematista képek úsznak be a videóban, de nem mondhatnám, hogy felállítja a lelki egyensúlyom.

..az meg tényleg a legalja, hogy sikerült felemás harisnyát húznom reggel. A színe se volt egyforma, plusz az egyik térdig, a másik bokáig ért. És csak órákkal később vettem észre, még jó, hogy nadrág volt rajtam. Nem megy ez nekem. Viszont már csukott szemmel is megtalálom a kórházban a pathológiát (th-val!), mert az hótziher, hogy akármelyik osztály után kajtatok, végül mindig oda lyukadok ki. Akkor legalább már igazán beengedhetnének.

komment


2012.05.02. 21:52 deb.

3 db 6

Napot indítani tudni kell. Először is felébredtem hajnalban vagy ötször, a tényleges kelés előtt pedig összeálmodtam minden borzadályt zombikkal és sosemvolt szerelmekkel. Ötkor riadtam fel az ébresztőre izzadtan, 10 perc múlva már dőlt az orromból a vér. Elkószáltam a lakásban egy darabig, 8 után kicsivel csörgött a mobilom.

-Halló, tessék.

-Halló, helló, egy tizenkettes pizzát szeretnék rendelni kilencre, a nagyobbikat.

-Tessék..?

-Tizenkettes, pizza, kilencóra. Ki a szart raktak már megint a telefonhoz, bazdmeg?

-Bocs, de szerintem téves a szám..

-Már miért lenne téves, egy cseszett hete hívtalak titeket. Na, faszom, ne szarakodjunk, mondhatom már a címet?!

-Idefigyelj, édesszívem, én nem tudom, honnét jön az ingerencia, hogy bár még pizsiben kamillázol, már a futár után hisztizz az egészséges étrend apropóján, de egyrészt tanulj meg kulturáltan kommunikálni, másrészt meg hidd el, biztos forrás tudom, hogy kurvára nem vagyok pizzéria. Turkálj egy kis obligát tüktojt, az helyrerakja a bioritmusod. Csókoltatlak, a számom leszel szíves kitörölni.

-...

Maga vagyok így reggeltájt a megtestesült kedvesség. Lehet, hogy a nagyő volt, és én elszalasztottam?

2 komment


süti beállítások módosítása